Baltijos brasta 20 metų

Samling HARMONI

Kvadrat er symbol for symetri, stabilitet, og harmoni. Kvadrathengsler er en vel synlig detalje som representerer stil. Harmoniske former, minimalisme, og eleganse var de kriteriene som designere tok hensyn til i denne samlingen. Resultatet er stabilitet, tetthet, og komfort.

 

Rektangulære dusjkabinetter og hengselformer gjentar formene til gulv- og vegg iser og skaper helhetsinntrykk. Klare, rette rammeløse ater nesten forsvinner og overlater dominerende stilling til de utvalgte fargene, mønstrene eller interiørdetaljene. 

 

Konstruksjon. Rektangulære hengsler løftes mens dørene åpnes. De sørger for bedre tetthet nederst i dusjkabinettet – etter at man lukker dusjkabinettet eller dusjveggen, dørene presses med tetningspakningen. Dessuten, mekanismen med løftbar dør sørger for enklere lukking – de lukkes selv etter at man dytter dem.

 

Tetthet. Tettere loddrette koplinger. Tetningspakninger til glassene koplet med hengsler i dusjkabinettet eller dusjveggen må ikke kuttes. Derfor gjennomtrenging av vann gjennom snitt eller hengsler blir lite sannsynlig. Modeller. Samlingen består av  re modeller: Vita plius, Alma, Inga, og Gunda PLUS.

 

Hvor anbefales de? De passer til store baderom og lokaler i rektangulær form.  

 

Vedlikehold. Det er enklere å vedlikeholde rammeløse dusjkabinetter – det er jo enklere å fjerne smuss fra rammeløse over ater.