Baltijos brasta 20 metų

Samling AKROBATTIKK

KAkrobatikk er type gymnastikk som bygges på prinsipper av utmerket eksibilitet, styrke, livlighet og evne til å holde balanse.

Serien AKROBATIKK er kjent for hengler med full ledd. Vi vil understrekke at navnet ble valgt med grunn – dusjkabinettet med slike hengsler kan bøyes mot veggen når de ikke er i bruk.

En annen fordel er løftingsfunksjon. Teller ikke det som akrobatisk lur?! Siden døren løftes nedre delen til dusjkabinettet lukkes tettere. Dessuten gir dette mulighet til å vaske gulv bedre. Løftingsfunksjon forenkler bruket – dørene kseres ved åpning og lukking. 

En ting til: man kan justere vinkelen til lukkede dører! Denne funksjonen sikrer at dørene til dusjkabinettet har ideelt forhold og veggen til den påmonterte veggen passer perfekt inn mot isfugen. 

Dusjkabinettene har estetisk design: pro lene synes kun ved veggen. Andre steder har du rammefrie kanter. Derfor ser baderommet større ut. 

Sist men ikke verst: dusjkabinettene virker sikkert og stille for dørene har ingen lagermekanismer samt fordi de festes godt mot veggen.